Szakmai Konferencia

Kedves Látogatónk! Sajnos most csak online van módunkban megrendezni a Világnapot, de hála a technikai lehetőségeknek, majdnem minden programelemet meg tudunk valósítani :-). A változtatás jogát fenntartjuk.

A COVID helyzet miatt, az amúgy is hátrányos helyzetű ritka betegséggel élők társadalma, sajnos még hátrányosabb helyzetbe került, mert érthető okokból a járvány került előtérbe. Most az egész társadalmunk szembesült azzal a szituációval, ami a ritkáknál sajnos természetes. Nincs elég gyógyszer, ellátóhely, nincs elég tudás, nincs elégséges kutatás, kevés a szakember, stb. Szerencsére ez hamarosan meg fog oldódni, de a ritkák helyzetének javításához továbbra is össztársadalmi szolidaritásra van/lesz szükség!

Szórakoztató programok

A Világnap egyik lényege, hogy a "ritka" családok minden tagja találjon magának megfelelő programot. Hiszen nekik is joguk van a teljes életre. Ezért szervezünk mindig szórakoztató családi napot, játszóházat, kézművest, standszekciót, fotókiállítást is. Ebben az évben sem mondunk le ezekről a lehetőségekről! Itt a honlapon terveztünk egy olyan platformot, amelyben minden szórakoztató programelem egy helyen megtalálható az érdeklődőknek és választhatnak min szeretnének részt venni. Előre felvett anyagokkal minden gyermek élvezni tudja egy-egy legkedveltebb előadójának bemutatóját, vagy pl. kézműveskedhet otthon a szüleivel. Ezek a programok 2021. 02.22-től látogathatók:

MS-Teams-útmutató.pdf

A konferencia platformja a Microsoft Teams lesz . Itt található egy használati leírás hozzá.

Szakmai konferencia

Mivel az Euroterv Konferencia nem régen volt, ahol zömmel szakmaibb előadások hangzottak el, ezért, hogy ne legyen ismétlés (hiszen az Euroterves előadások itt láthatók), most közérthetőbb, a nagyközönség számára érdekesebb előadásokat szerveztünk, és nem annyira zsúfoltan, mint az előző években. Köszönjük az előadóinknak az érdekes prezentációkat!

Program-elozetes

RBV 2021 © Minden jog fenntartva RIROSZ