Fotópályázat 2015

„Ritka betegek boldog pillanatai” - fotópályázat 2015

Kövesd az oldalt és like-old a beérkezett fotókat!

A Ritka Betegségek Világnapját idén március első vasárnapján rendezzük meg. A Világnap fő célkitűzése felhívni a társadalom és a döntéshozók figyelmét a ritka betegségekre és a betegek életére gyakorolt hatásukra.

A Világnap alkalmából fotópályázatot hirdetünk, melyre várjuk a pályamunkákat a „ritka betegek boldog pillanatai” témában. A pályázat célja bemutatni, hogy a ritka betegséggel élőknek és családjaiknak a mindennapi küzdelmeik mellett részük van olyan pillanatokban, melyek örömtelik, boldogok. A kreativitásnak csak a képzelet szab határt!

Pályázati feltételek

-          Az alkotáson szerepeljen legalább egy ritka betegséggel élő személy, egy boldog pillanatban (a fotó a rajta szereplők hozzájárulásával használható csak fel).

-          Az elkészült fényképeket JPEG formátumban várjuk, jó minőségben.

-          A kép minimális mérete: 1MB, maximális mérete: 3MB

-          Egy pályázó maximum 3 db fotóval nevezhet.

-          A képek mellé az alábbi adatokat is kérjük megadni:

·         Fénykép készítőjének neve, telefonszáma, e-mail címe

·         Fényképen szereplő ritka beteg/betegek neve és a betegség neve

·         Az alkotás címe

·         Rövid leírás a képről: mikor, hol, milyen alkalommal készült

 Pályázatok beküldési határideje: 2015. február 18. 17:00 óra

 A fotókat a következő e-mail címre várjuk: info@rirosz.hu

 A pályaművek követhetők a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége Facebook oldalán is (https://www.facebook.com/rirosz), de a képeknek külön oldalon hozunk létre egy albumot, ahol a „like” gomb megnyomásával lehet szavazni a legjobban sikerült alkotásokra. A legtöbb szavazatot elérő képekből egy szakmai zsűri fogja kiválasztani a kiállításra és díjazásra kerülő alkotásokat.

 A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége értékelése és a Facebook szavazás alapján az első három legjobbnak ítélt pályamű készítője díjazásban részesül!

 A pályázat eredményhirdetésére és a díjátadóra a Ritka Betegségek Világnapján kerül sor ünnepélyes keretek között (2015. március 1. Semmelweis Egyetem, 1089. Nagyvárad tér 4.)

 A rendezvényen a kritériumoknak megfelelt fotók felhasználásával kiállítást rendezünk. A három díjazott alkotást a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége honlapján és Facebook oldalán is közzé tesszük.

 Várjuk a pályaműveket sok szeretettel!

A pályázó a képének átadásával felelősséget vállal arra vonatkozóan, hogy a kép saját jogtulajdona, a rajta látható személyek a felvételhez, valamint annak terjesztéséhez hozzájárultak. Egyben hozzájárul a képek – nem üzleti céllal történő – nyilvánossá tételéhez és terjesztéséhez a RIROSZ kommunikációs csatornáin, a közös ügy minél magasabb minőségű képviselete elősegítéséhez.

Az adatok megadása önkéntes! Az itt rögzített adatokat kizárólag a RIROSZ közhasznú tevékenysége kapcsán használjuk fel, harmadik félnek át nem adjuk. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez. Az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás az info@rirosz.hu e-mail címre küldött levéllel módosítható, vagy vonható vissza.

Comments