Rare Marathon

Kedves potenciális Rare Marathon résztvevők!

Nagyon köszönjük mindenkinek a nagyon ígéretes hozzájárulást, örültünk volna, ha sikerül együtt dolgozni ezen az izgalmas, de egyben tartalmas programon! Azonban sajnos rajtunk kivülálló okok miatt (sorozatos megbetegedések) nem tudjuk most megtartani ezt a rendezvényt.

De senki se csüggedjen, nem adjuk fel, és a tavasz folyamán meg fogjuk szervezni Budapesten a rendezvényt! Addig is igyekszünk szponzorokat találni, hogy a vidékről érkezőknek szállást is tudjunk biztosítani. Figyeld a RIROSZ és az EMK facebook oldalát, gyere majd el, hogy közösen mutassuk meg, hogy érdemes a ritka betegekért tennünk! Ott is számítunk Rád! Jelezd, ha szívesen jönnél oda is!

Addig is felhívnánk a figyelmedet a Ritka Betegségek Világnapja összes többi programjára, amely sokszínű, érdekes napirenddel várja továbbra is a látogatókat!

Izgalmas és kreatív verseny zajlik az esemény ideje alatt és előtte, egyetemi hallgatók és fiatal diplomások számára. Az Egészségügyi Menedzserképző Központtal (SE) közösen, a ritka betegek problémáira figyelemfelhívó-érzékenyítő-problémamegoldó két napos eseményt, Ideathont szervezünk, a ritka betegségek iránt érdeklődő fiatal szakértőknek. A program címe: "Ritka betegséggel élők hétköznapjainak megkönnyítése digitális és egyéb eszközökkel".

Várjuk mindazokat a jövőbeli szakembereket, akik szeretnek nagyot álmodni, világos céljaik vannak, motiváltak és szeretik a nem mindennapi megoldásokat és szeretnének egy friss és fiatal szakemberekből álló network részese lenni és közös csapatban dolgozni más szakterületek képviselőivel.

Az 02.23-án reggel kezdődő eseményen különböző szakterületekről érkező nemzetközi diákok és frissen végzett szakemberek vegyes csoportokban dolgoznak majd 30 órát azon, hogy a felvetett problémára milyen digitális, részben telemedicínális, vagy egyéb megoldást találnak. Ezt 3 percben prezentálják a szakértő zsűrinek és a konferencia teljes hallgatóságának 02.24-én 12:15-kor. Ekkor a versenyző csapatok bemutatják, hogy mit találtak ki a ritka betegséggel élők hétköznapjainak megkönnyítésére. A verseny eredményhirdetése, a díjkiosztóval pedig a záró plenáris ülés végén lesz a szakmai konferencián 17:20-kor!

Értékes nyeremények a versengő csapatok minden tagja számára!

A versenyzők számára a részletes leírás és jelentkezési lehetőség az ötletverseny facebook eseményében: https://www.facebook.com/events/596892544086454

Részletezés magyarul és angolul: http://ritkanap.rirosz.hu/home/ritka-nap-2019/rare-ideathon/rmreszletek

JELENTKEZÉSI FELÜLET!!! APPLICATION FORM!!!

magyar nyelven: https://tinyurl.hu/j24W/

English version: https://tinyurl.hu/G3pM/

A szakmai zsűri tagjai: http://ritkanap.rirosz.hu/home/ritka-nap-2019/rare-ideathon/zsuri