Kiállítóknak 2024

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége (RIROSZ) 61 ritka betegeket összefogó civil szervezetet tömörítő országos ernyőszervezetként képviseli a közös problémákat hazai és európai szinten. A szervezet azért küzd, hogy a ritka betegséggel élők más betegekkel összehasonlítva is hátrányos helyzete megszűnjön, és életük könnyebbé, jobbá váljon.

A ritka betegségekkel élőknek számos rendkívüli, de közös nehézséggel kell szembenézniük, melyekkel ritkaságuk révén egy-egy csoport egyedül nehezen tud megbirkózni. Ezért jött létre a RIROSZ, mely egy érintettek, szülők által létrehozott civil szervezet. Több, mint 6000 betegség tartozik a ritka körbe (ahol 1/2000-nél kisebb az előfordulási arány), akik napi szinten küzdenek az élhetőbb életért.

Az évente kb. 600 főt megmozgató Ritka Betegségek Világnapját 2008. óta rendezzük meg rendszeresen. A komplex program egyaránt kiszolgálja a szakemberek, az ipar képviselői, a kutatók, a döntéshozók, és az érintett betegek, ill. családjaik igényeit.

A nemzetközi összefogással szerveződő Világnap eseményeire mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban nagy az érdeklődés, melyet többrétű kommunikációs tevékenységgel támogatunk meg.

A Ritka Betegségek Világnapjához kapcsolódóan lehetőséget kívánunk adni a bemutatkozáshoz azon civil szervezetek, szolgáltatók és cégek számára, amelyek támogatni kívánják a (RIROSZ) munkáját és rendezvényét valamilyen megjelenés formájában a RIROSZ Etikai Kódexével összhangban.

Felhívásunkkal célunk, hogy a rendezvényen résztvevők átfogó információhoz jussanak a ritka és veleszületett rendellenességgel élők magyarországi helyzetéről, terápiás lehetőségeiről, kiállítóink pedig bemutathassák termékeiket, tevékenységi területeiket az érintetteknek.

Időpont: 2024. február 24, 10.00-17.00 óráig

Helyszín: Hotel Fagus (9400 Sopron, Ojtózi fasor 3


Támogatási kategóriák

Bronz fokozatú támogatóink (500 000 Ft támogatás esetén)

Ezüst fokozatú támogatóink (1 000 000 Ft támogatás esetén)

Arany fokozatú támogatóink (2 000 000 Ft támogatás esetén)

Jelentkezésüket az info@rirosz.hu e-mailcímen és/vagy a 06-1-790-4532-es telefonszámon várjuk!